Huvudmeny
Studenter som sitter och pratar

Företag söker dig

Här hittar du som student eller före detta student på Högskolan i Borås erbjudanden om jobb och platser för praktik och exjobb från både stora och mindre företag.

Annonsörerna är inte kontrollerade av Högskolan i Borås. Den här sidan används enbart för att tillgängliggöra de annonser som skickas in.

Vill du annonsera hos oss?

Skicka den färdiga annonsen som pdf-fil eller länk till annons på er webbsida till kommunikation@hb.se  Beakta att det kan ta upp till en vecka innan annonsen ligger ute på webbsidan. Tjänsten är helt kostnadsfri.


Nobodesign.se söker praktikanter

(2017-08-11)  Nobodesign.se är en ”premium brand store” online. Vi söker dig som vill praktisera i ett snabbt växande modeföretag. Läs annonsen (pdf)

Miljöansvarig hos Vikur

(2017-08-10) Vi söker en person som vill jobba extra med vår Svanencertifiering.
Du sköter alla tester,rapporter och dokument  till svanen för att få nya produkter godkända (svanemärkta). Läs annonsen (pdf)

Rekryteringsspecialist sökes till nordisk enhet

(2017-08-09) MSX International söker just nu en Rekryteringsspecialist som kommer vara en viktig del i vår nordiska organisation. I rollen kommer du arbeta med hela kedjan i en rekrytering i allt från att ta fram kravspecifikation, utforma annons, göra urval, hålla intervjuer till att presentera kandidater. Du kommer också tillhöra vårt HR team som består av 3 personer och där stötta med andra HR relaterade uppgifter.  Läs annonsen (extern länk)

IT administratör sökes till nordisk enhet

(2017-08-09) MSX International växer och söker i dagsläget ytterligare en IT administratör som kommer att arbeta inom företagslösningar och IT-administration här hos oss på MSXI. I tjänsten kommer du att fungera som en länk mellan vår solution avdelning och våra konsulter samt kunder inom fordonsbranschen.  Läs annonsen (extern länk)

HR-praktik hos Emballator

(2017-08-09) Har du ett stort intresse för HR och organisationsfrågor samt söker värdefull praktisk erfarenhet av HR-arbete? Då kan den här praktiken vara den perfekta starten på din karriär inom HR! Läs annonsen (pdf)

Vill du testa på PR-branschen och få praktisk erfarenhet av det dagliga arbetet på en PR-byrå så har du chansen nu!

(2017-08-09) Perspective Communication söker en ambitiös praktikant som är vass på att skriva, gärna kreativ och väl insatt i sociala medier.  Läs annonsen (pdf)

Junior Buyer to Babyshop

(2017-08-09) We are looking for a highly motivated, energetic and forward thinking Junior Buyer to join the buying department of one of the fastest growing e-commerce retailers in the Nordics! Do you want to join?  Läs annonsen (pdf)

Styrelsemedlemmar till RKUF Borås

(2017-08-07) Vi söker två nya, energiska styrelsemedlemmar till Röda Korsets Ungdomsförbund i Borås.  Läs annonsen (extern länk)

EVS-volontär – Föreningarna Nordens Förbund, Köpenhamn, Danmark

(2017-07-14) Som EVS-volontär hos FNF kommer du få insikt i och erfarenhet av olika delar av organisationens verksamhet. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att assistera projektledaren för det EU-finansierade projektet Nordisk Jobstart+ som kortfattat går ut på att skapa mobilitet över gränserna mellan arbetsmarknaderna i Norge, Danmark och Sverige. Ansök senast 18 augusti. Läs annonsen (pdf)

Förskollärare - Borås Stad, Borås

(2017-07-12) Till Hulta Ängars förskola söker vi dig som är stolt över ditt yrke som pedagog! Du ser möjligheter och skapar en positiv och energirik miljö runt dig. Du har avslutat eller håller på att avsluta din förskollärarutbildning och har eller kommer att få en förskollärarlegitimation. Ansök senast 20 augusti. Läs annonsen (pdf)

Ekonomiassistent – TF Bank, Borås

(2017-06-20) Vi söker nu en ekonomiassistent för timanställning med bland annat följande arbetsuppgifter: löpande bokföring och hantering av leverantörsreskontra. Ansök senast 21 augusti. Läs annonsen (pdf)

Sjuksköterskor till projekt för en bättre arbetsplats

(2017-06-07) Nu söker vi på Södra Älvsborgs sjukhus sjuksköterskor för att delta i ett projekt som ska genomföras på medicinkliniken. Syftet med projektet är att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv genom ökade kompetensutvecklingsmöjligheter, ökad reflektionstid, möjlighet till träning på arbetstid och en attraktivare arbetsplats. Anställningen innebär att du arbetar kliniskt på din enhet 80 % av din arbetstid samtidigt som 20 % är schemalagd för kompetensutveckling, personlig utveckling samt fysisk aktivitet. Projektet har planerad start 1 september 2017 och planeras pågå i två år. Läs mer här (extern webbsida).

Praktik på inköpsavdelningen – Jollyroom, Hisings Kärra

(Stående) Vi söker praktikanter till Inköpsavdelningen på vårt kontor i Hisings Kärra. Som praktikant är du en del av det löpande arbetet på avdelningen, är medverkande på möten och får genomföra dagliga assisterande uppgifter. Vi söker dig som är student eller nyexad och som är på jakt efter praktikplats om minst 8 veckor på heltid eller deltid. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av detaljhandel eller näthandel. Vi tar löpande emot ansökningar för praktikplats. Observera att praktiken är oavlönad. Läs annonsen (pdf)